Edelleen kipeä. Lisää antibioottia. Lisää lomaa. En pidä sitä paljoa, mutta vähän. Tänään nukuin. Huomenna pidän tuntini, mutta kaikesta muusta laistan. Ai niin: eihän meillä opettajilla muuta olekaan, väittävät jotkut.

Lääkärin oven takana oli jono. Samalla avauksella äskeinen ulos ja uusi sisään. Lääkäri (terveyskeskuksessa) oli ok, mutta vaikutti stressaantuneelta. Soininvaara sanoi tv:ssä (Ajankohtaisen kakkosen uusinta: Pelastakaa lapset), että teemme liikaa työtä. Bruttokansantuote nousee hivenen ja ihmiset voivat pahoin.

Katsoin tv-keskustelua kiinnostuneena, kunnes Timo T.A. Mikkonen ilmestyi ruutuun. Mikkosella ei ole edes käytöstapoja, saati sitten muita resursseja seurustella muiden ihmisten kanssa. Huutaa vain omia pakkomielteitään. Vierottiko äiti rinnasta liian varhain aikoinaan vai mikä tätä miestä vaivaa? Kuka päästi hänet ohjelmaan ja miksi?

Siirryin tv:stä lehtiin ja lehdistä seikkailemaan satunnaisilla blokeilla. Meitä on paljon, jotka kirjoittelemme eetteriin. Tiedämmekö itsekään, mikä tässä on oikein ideana? Kuvittelemmeko, että joku lukee? Vai luotammeko siihen, että kukaan ei lue?